Acties

Shortlease nu een Volkswagen Caddy vanaf €385,00 per maand.

 

 

 

Klik hier voor meer informatie 

 


 

Shortlease nu een Kia Picanto vanaf €240,00 per maand! 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie.

 


 

Nieuws


Contact

TELEFOONNUMMER:

0596 - 63 20 97

 

TELEFOON ALARM (BIJ PECH & SCHADE):

088 - 112 12 34

 

MAIL:

info@shortleasegroningen.nl


Meer contactgegevensShortlease informatie

 

WAT IS SHORTLEASE?

Shortlease is het kortstondig inhuren (2 tot 24 maanden) van extra mobiliteit en daarmee de ideale oplossing voor bedrijven die tijdelijk over een groter wagenpark willen beschikken. Wilt u geen langlopende leaseverplichtingen afsluiten? Dan is Shortlease Groningen uw gesprekspartner! Shortlease, het gemak van huren met het prijsniveau van leasen.

Deze leasevorm speelt zeer flexibel in op uw specifieke wensen en behoeften. Een mooie combinatie zonder boeteclausules en herberekeningen. Na één maand kunt u de auto kosteloos per dag weer inleveren. Op dat moment stopt ook per direct uw financiŽle verplichting en worden de eventuele extra dagen naar rato op basis van het maandtarief in rekening gebracht. U betaalt dus per dag zodat u van tevoren exact weet wat uw wagenpark kost. Dat is pas flexibel en duidelijk!

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN SHORTLEASE?

  • Geen onvoorziene kosten, in het shortleasecontract zijn alle kosten opgenomen: afschrijving, rente, verzekering, onderhoud, vervangend vervoer en banden;
  • 24 uurs hulpdienst bij pech of schade met zo nodig vervangend vervoer;
  • Een shortlease- auto wordt niet op uw balans geactiveerd;
  • Eigen kapitaal blijft voor andere doeleinden beschikbaar;
  • Aanvulling op uw (vaste) wagenpark bij tijdelijke projecten en/of flexibele arbeidscontracten;
  • Voorkoming van stilstand in uw wagenpark;
  • Tijdelijk mobiliteit totdat uw leaseauto afgeleverd wordt.

   
WAT IS ER NODIG VOOR EEN AANVRAAG?

Voor het verkrijgen van een shortlease-auto vragen wij een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel (niet ouder dan 1 week) en een kopie legitimatie van de tekenbevoegde persoon. Deze moeten corresponderen met de gegevens bij de Kamer van Koophandel.

Tevens dient er een overeenkomst getekend te worden voor automatische incasso en dient er voor de startdatum een borgstelling en 1e termijn te worden voldaan.

Nadat dit is geregeld en er is gecontroleerd of de berijder in het bezit is van een geldig rijbewijs, gaan wij over tot levering van de auto.

De auto kan op elke locatie in Nederland worden gebracht. Binnen de provincie Groningen is dat kostenloos, voor overige locaties zijn de kosten op aanvraag (max. € 75 excl. BTW). Ook kan de auto op één van onze vestigingen worden opgehaald.