Banden vervangen

(ZOMER- & WINTER)BANDEN

Ook voor banden geldt, goed onderhoud en tijdige vervanging voorkomt pech en gevaarlijke situaties op de weg. Wij vragen u als shortleaserijder dan ook regelmatig de bandenspanning en profieldiepte te controleren. Wanneer een band minder dan 2,5 millimeter profieldiepte heeft dienen deze vervangen te worden. Bij een profieldiepte van minder dan 1,6 millimeter komt de auto niet meer door de apk.

Wanneer u auto aan een beurt toe is, worden de banden ook gecontroleerd en waar nodig vervangen. Mochten de banden buiten de onderhoudsbeurten aan vervanging toe zijn, dient u contact op te nemen met ons. Wij plannen dan, in overleg met u, een afspraak in bij onze garage. Bent u niet in de mogelijkheid om uw shortleaseauto bij onze garage te brengen, plannen wij in overleg met u een afspraak bij een garage bij u in de buurt.

Wanneer u winterbanden in uw shortlease pakket heeft afgesloten kunt u vanaf oktober t/m maart een afspraak bij ons plannen voor een bandenwissel. Buiten het feit dat winterbanden tijdens winterse omstandigheden zorgen voor meer grip op de weg, is het in steeds meer landen verplicht om uw auto uit te rusten met winterbanden.

Voor vervanging van de (zomer- & winter)banden van uw shortlease auto kunt u contact opnemen via:

  • Telefoon: 0596 – 632097
  • E-mail: info@shortleasegroningen.nl