Shortlease voor ZZP’ers

Net voor uzelf begonnen?

Voor de meeste startende ZZP’ers is dit een spannende stap die de nodige uitdagingen met zich meebrengt.

Vaak zijn er in de opstartfase flinke investeringen nodig om een goede start te kunnen maken. Voor een retailer kan dit een winkelpand zijn, voor een consultant een laptop en voor een installatiemonteur zijn gereedschap. Allemaal noodzakelijke dingen die vragen om de nodige financiële middelen. Vaak minstens zo belangrijk voor elke ZZP’er is mobiliteit. Waar de retailer met een bedrijfswagen haar producten bij de klant kan bezorgen, heeft de consultant een auto nodig om zijn (potentiële) klanten te bezoeken en heeft een installatiemonteur een bus nodig om met al zijn gereedschap en materialen op locatie te kunnen komen. Zo zijn er nog tal van redenen te bedenken waarvoor een startende ondernemer een mobiliteitsbehoefte heeft. 

Uw auto, uw visitekaartje

Want zeg nou zelf, bij het bezoeken van een (potentiële) klant wilt u toch een goede indruk achterlaten? Een 20 jaar oude auto vol krassen en deuken kan een verkeerde indruk wekken en dat wilt u uiteraard niet. U kan per slot van rekening maar één keer een eerste indruk achter laten.

Verschillende mobiliteitsoplossingen:

Wanneer u voor uzelf tot de conclusie bent gekomen dat een nieuwe auto noodzakelijk is voor het uitvoeren van de werkzaamheden, zijn er diverse mobiliteitsoplossingen te bedenken om dit voor elkaar te krijgen.

 • Koop
  Zo kunt u er voor kiezen om een auto aan te schaffen die volledig aan uw wensen voldoet. Hiervoor moeten vaak wel flinke investeringen gedaan worden. Een nieuwe bedrijfswagen voor een installatiemonteur kan al gauw €25.000 tot €50.000 kosten. Doordat u als starter al de nodige financiële investeringen moet doen en u daarbij een spannende, onzekere toekomst tegemoet gaat, is het aanschaffen van een nieuwe auto niet altijd haalbaar en verstandig.
 • Lease
  Om geen grote investeringen te hoeven doen,
  maar wel in een nette auto te kunnen rijden die aan alle wensen voldoet, is het leasen van een auto een goede oplossing.
  Met een vast all-in maandbedrag weet u elke maand waar u aan toe bent. Helaas is het voor startende ondernemers vaak lastig om een vast leasecontract af te sluiten. Leasemaatschappijen willen zoveel mogelijk zekerheid dat de klant de maandelijkse kosten kan betalen. Voor een starter is het niet mogelijk om jaarcijfers van eerdere jaren te overhandigen. Naast het feit dat het lastig is om een vast leasecontract af te sluiten, moet u zichzelf afvragen of dit met een spannende, onzekere toekomst überhaupt wel verstandig is. Bij een vaste leaseovereenkomst is het niet mogelijk om de auto zonder boeteclausules eerder in te leveren wanneer de zaken niet goed gaan. Hierdoor kan goedkoop duurkoop worden.
 • Shortlease
  Een mobiliteitsoplossing die wel geschikt is voor zelfstandige starters is shortlease. Voordelig en flexibel leasen voor een vast all-in maandprijs. Ook zonder jaarcijfers kunt u een shortleasecontract afsluiten. Gaan de zaken toch niet helemaal zoals gehoopt, dan kan de auto na twee maanden, zonder opzegtermijn, boetevrij ingeleverd worden. Gaan de zaken juist boven verwachting goed? In dat geval kan de auto ook kosteloos eerder ingeleverd worden om over te stappen naar een auto die beter voldoet aan uw (nieuwe) wensen.

De voordelen van Shortlease bij Shortlease Groningen voor ZZP’ers op een rij:

 • Snel inzetbaar
 • Geen BKR-registratie
 • Flexibele contracten
 • Na twee maanden per dag opzegbaar
 • All-in tarieven
 • Ruime keuze aan jong gebruikte auto’s

Door onze ruime vloot aan zowel personenauto’s als bedrijfswagens hebben we vaak op korte termijn een passend voertuig beschikbaar en bent u binnen 24 uur mobiel! Hoewel wij wel een financiële check uitvoeren, zit u bij ons niet vast aan een BKR-registratie. Onze flexibele contracten zijn na 2 maanden per dag opzegbaar zonder dat hiervoor hoge boeteclausules in rekening worden gebracht. Onze all-in tarieven zijn inclusief onderhoud, motorrijtuigbelasting, all-risk autoverzekering en pechhulpverzekering. Met de scherpe all-in tarieven weet u vooraf wat uw maandelijkse vaste kosten zijn. Het enige wat u zelf nog dient te betalen, is de brandstof.

Meer weten over Shortlease voor ZZP’ers bij Shortlease Groningen?
Lees dan Shortlease in 5 stappen!

 

Neem direct contact op