Klant uitgelicht: SSD Onderhoud

Waarom kiezen voor shortlease in plaats van lease? Welke auto is het meest geschikt om het werk mee uit te voeren? Voor wat voor periode is de auto nodig? Kan het contract kosteloos opgezegd worden? Deze en nog veel andere vragen spelen op bij de overweging om voor shortlease te kiezen.

Wij kunnen u uiteraard vertellen waarom u voor shortlease zou moeten kiezen, maar we laten liever onze klanten vertellen waarom zij hebben gekozen voor Shortlease en waarvoor ze de shortleaseauto gebruiken bij hun dagelijkse werkzaamheden en hoe Shortlease bij Shortlease Groningen bevalt. Onze klanten zijn tenslotte de ervaringsdeskundige.

 

 

Vandaag is het de beurt aan:

Naam: Jelmer Poel

Bedrijf: SSD Onderhoud

Functie: Eigenaar

Shortlease auto: Fiat Doblo Maxi

 

Wat voor bedrijf is SSD Onderhoud?

Fiat Doblo - SSD Onderhoud

SSD Onderhoud richt zich op ICT- en beveiligingstechnieken. Waar in het begin de werkzaamheden voornamelijk bestonden uit het samenstellen en bouwen van computersystemen, is dit inmiddels uitgegroeid tot een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van computersystemen, serverbeheer en beveiligingssystemen. SSD Onderhoud is verantwoordelijk voor zowel installatie als ook reparatie van de systemen.

Zo installeren we veel camera- en beveilgingssystemen bij winkels, maar ook bij particulieren. Ook zorgen we voor volledig ingerichte werkplekken. Dit doen we voornamelijk in de drie noordelijke provincies.

Waarom Shortlease?

Ten tijde van de aanvraag was er op korte termijn een auto nodig die voldeed aan de wensen. Daarbij was door de onzekere toekomst (mede door Corona) nog niet duidelijk of er voldoende werk zou zijn voor meerdere jaren. Bij lease was de auto volledig op maat samen te stellen, maar duurde het een paar maanden voordat de auto beschikbaar was en daarnaast is het leasecontract niet zomaar eerder op te zeggen. Het flexibele karakter en het snel kunnen beschikken over een auto zijn de belangrijkste redenen voor de keuze van shortlease.

Waarom een Fiat Doblo Maxi?

Omdat de werkzaamheden veelal op locatie zijn, is het belangrijk dat er voldoende gereedschap en materialen in de auto passen. Doordat het een verlengde Fiat Doblo is, passen o.a. pvc buizen en andere materialen en gereedschap er precies in. Ook wordt de auto gebruikt voor storingsdiensten.

Hoe bevalt shortlease bij Shortlease Groningen?

Shortleasen bij Shortlease Groningen bevalt goed. Het persoonlijke contact en het snel kunnen schakelen is fijn. Binnen een week na de aanvraag was er een net nieuw geleverde Fiat Doblo Maxi beschikbaar die voldeed aan de wensen. Ook was de auto reclame vrij, waardoor we onze eigen reclame er op konden plaatsen.

Wat zijn de toekomstverwachtingen voor SSD Onderhoud?

Door toenemende drukte is er voor de komende periode een flinke groeiverwachting en daarom is de wens het wagenpark in de nabije toekomst uit te breiden. De wens is om in de toekomst wagenpark te hebben met gedeeltelijk vaste lease met daarbij een flexibele schil (shortlease) om wanneer nodig, snel te kunnen op- en afschalen.

Meer weten over SSD Onderhoud? http://www.ssdonderhoud.nl

 

 

Is shortlease wat voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op!