Medewerker uitgelicht: Sander Kugel

Shortlease Groningen bestaat uit een gedreven team medewerkers met elk hun eigen expertise, maar met één gezamenlijk doel: De klant ontzorgen. Onze medewerkers zijn het visitekaartje van Shortlease Groningen en daarom stellen wij ze graag aan u voor.

Vandaag is het de beurt aan:

Sander Kugel

Werkzaam bij Dallinga mobiliteitsbedrijven sinds:

Januari 2019

In de functie van:

Junior Verkoop & (short)leaseadviseur

Deze functie brengt de volgende werkzaamheden met zich mee:

Binnen Dallinga Mobiliteitsbedrijven heb ik een breed takenpakket. Net als al mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse, algemene werkzaamheden.

Als (short)leaseadviseur heb ik veel contact met klanten. Dit doe ik door zowel telefonische- als ook fysieke acquisitie. Ik zorg voor op maat gemaakte offertes, volledig naar de wens van de klant. Dit doe ik door vooraf goed te luisteren naar de wensen van de klant en waar mogelijk hierbij te adviseren.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van bedrijfs- en personenauto’s zowel nieuw als gebruikt. Ik zorg ervoor dat onze occasions er goed en netjes bij staan. Ook maak ik de foto’s en plaats onze occasions op onze website.

Naast mijn werkzaamheden op het gebied van verkoop, verzorg ik de sociale media van onze merken Vakgarage Dallinga en INQAR Dallinga autoverhuur. Ik zorg dat op onze sociale media kanalen met enige regelmaat nieuwe, leuke en relevante informatie staat met betrekking tot alles wat in ons bedrijf speelt.

In de functie van operations richt ik voornamelijk op de taken rondom contracten en beheer. Ik ben verantwoordelijk voor een goede opmaak en documentatie van o.a. (privé/short) leasecontracten.

Naast mijn werk heb ik de volgende hobby’s:

Voor de Corona periode gaf ik recreatief volleybaltraining bij sportvereniging Bierum. Zodra het weer mogelijk is, pak ik de volleybaltraining weer op. Maar naast het werk en volleybal geniet ik heel erg van de tijd samen met mijn gezin.

Als geld geen rol speelde, reed ik nu in een:

Volvo V60 T8 Recharge AWD Inscription.

Ik ga het liefst op vakantie naar:

De afgelopen jaren heb ik tijdens vakanties veel gezien van de wereld, zo heb ik o.a. al een rondreis door Indonesië (Java en Bali) en Thailand gemaakt. Ook in Europa heb ik al een aantal landen gezien, te denken aan: Spanje, Griekenland, Duitsland en Turkije. Landen die ik nog graag wil zien zijn Zuid- Frankrijk en Kroatië.